Referencer

   

Vi havde hyret Lai San til vores vielse, hvor hun sang acapella. Senere på aftenen kom hun med sit band og spillede brudevalsen samt dansemusik.

Allerede inden bryllupsdagen viste Lai San stor interesse; hun vejledte os med sangvalg og bad selv om præstens telefonnummer, således at de to sammen kunne have overblik under vielsen. 

Til selve vielsen satte Lai San den rette stemning med hendes smukke, fyldige stemme. Vielsen foregik udendørs, hvilket Lai San lige fra starten viste store opbakning til. Hun gav både os og gæsterne en storslået oplevelse og rørte alle med sin sang. Desuden er Lai San sød og imødekommende over for både præst, gæster og os som værtspar. Hun fik os virkelig til at føle dagen som unik.

Da Lai San og band kom til festen, indtog de deres roller meget professionelt. Brudevalsen blev spillet som det første og derefter var de klar med en masse god musik. Deres repertoire var bredt og der var mulighed for både at danse, synge med og nyde gamle klassikere. Lai Sans liv på en scene er fantastisk; hun viser stor autencitet og hjertevarme.

 Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til Lai San og band. Lai Sans stemme er mere end smuk – hun skal opleves.

Maja og Ronni

I forbindelse med vores bryllup, var vi så heldige at have Lai San til at fylde kirken med sin smukke stemme. Hun fik den usædvanligt svære opgave at synge “You’re Still the One” af Shania Twain, a cappella i kirken.
Lai San opfyldte ikke blot forventningerne, men oversteg dem på flotteste facon uden slinger i valsen. Hele kirken blev fyldt op af hendes stemme, og selv folk der sad bagerst komplimenterede hendes flotte klang.
Udover at hun synger fantastisk godt, formår hun at smitte med hendes glæde og rolighed, der i hvertfald bidrog med at give os en endnu mere uforglemmelig dag.
Vi kan med god samvittighed anbefale Lai San til enhver der mangler en smuk og fyldig stemme til deres bryllup.
Sarah & Chris

Dråby Kirke

Vi har i forbindelse med Wine Makers dinner haft fornøjelsen af at Lai San med pianist underholdte selskabet.
En yderst professionel optræden med tilpasset repertoire. En god fornemmelse for stemningen og gæsternes ønsker.
Kan anbefales.
Helle Arildsen Munk

General Manager, Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Lai San har en smittende glæde og et engagement, hvor hun er nærværende og har en enestående kontakt til gæsterne. Lai Sans stemme er smuk, ren og fyldig, så hun med sin sang og personlighed også kan udfylde rammerne i et stort lokale. Lai San spænder over et bredt repertoire fra Anne Linnets sange og Whitney Houston over et bredt udbud af jazz og andre genrer. Lai San sang ved vores bryllupsfest, og det var en fantastisk oplevelse for os og vore gæster.
Helle & Erling

Vi blev overrasket med en sang i kirken, til vores bryllup. Aldrig har vi hørt en synge så smukt, og alle vores gæster blev bevæget af Lai Sans sang. Hendes smukke stemme sang hele Århus Domkirke op og var med til at gøre vores store dag helt speciel. Så speciel at vores gæster stadig nævner den smukke sang der blev sunget i kirken. Ønsker I at få et helt unikt minde fra jeres store dag, så kan vi stærkt anbefale Lai San og hendes smukke stemme. Hilsen
Sandra & Nick

Lai San var med til at gøre vores dag til noget helt ud over det almindelige.

Vi valgte en sang til kirken som fik alle lommetørklæder i brug. En meget smuk og rørende oplevelse.

Rigtig dygtig pianist under middagen og et festfyrværkeri af en fest efterfølgende hvor dansegulvet var fyldt med glade mennesker.

Lai evner at fange stemningen til festen og gøre ens fest til noget helt specielt. Vi kan kun varmt anbefale hende til alle former for fester.

Afi & Flemming

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke Lai San Music til din fest eller arrangement?

Udfyld formularet og du vil høre fra os snarest muligt.

Du kan også kontakte os her: